'Bosz op de tribune voor Nikola Zigic'

23 augustus 2006, 10:07

In de zoektoch naar een nieuwe spits is Feyenoord gestuit op Nikola Zigic. Volgens De Telegraaf zat technisch directeur Peter Bosz dinsdagavond in Belgrado op de tribune tijdens het duel tussen Rode Ster, de club van Zigic, en AC Milan. Feyenoord zal het echter niet gemakkelijk krijgen om de spits vast te leggen. Eerder werd immers ook bekend dat onder meer Juventus alles in het werk wil stellen om de lange aanvaller vast te leggen.

De 25-jarige Zigic is liefst 2.02 meter groot en maakte in 76 competitieduels tot dusver al 44 doelpunten voor Rode Ster. Ook tijdens het afgelopen WK was Zigic trefzeker. In het enige duel waarin hij in de basis begon, tegen Ivoorkust, liet hij direct een doelpunt aantekenen. In de wedstrijden tegen Oranje en Argentinië kwam hij als invaller in de tweede helft in het veld. 

Naar verluidt is de vraagprijs voor de Servische aanvaller ongeveer zes miljoen euro, een bedrag dat voor Feyenoord geen probleem hoeft te zijn. Na het vertrek van Dirk Kuyt, dat de ploeg vele miljoenen opleverde, zijn de Rotterdammers naarstig op zoek naar een goede spits. Eerder werd ook onder meer de naam van de Braziliaan Vagner Love genoemd als mogelijke opvolger van de Katwijker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen