'Real Madrid wil veertig miljoen voor Ronaldo'

23 augustus 2006, 10:57

AC Milan heeft zijn zinnen gezet op Ronaldo. De Italiaanse ploeg hoopt de Braziliaan los te weken bij Real Madrid, maar de Spaanse club werkt voorlopig nog niet mee. "Ronaldo zelf ziet het zitten, maar nu moeten we er nog uitkomen met Real Madrid", liet Adriano Galliani, de vice-voorzitter van AC Milan, weten nadat zijn ploeg zich ten koste van Rode Ster Belgrado had weten te plaatsen voor de Champions League.

AC Milan verloor deze zomer Andrei Shevchenko aan Chelsea en slaagde er sindsdien niet in om een geschikte opvolger te halen. Al wekenlang zijn er geruchten dat Ronaldo bovenaan het verlanglijstje van AC Milan-trainer Carlo Ancelotti zou staan, maar inmiddels is deze interesse geworden. 

De ploeg is naar eigen zeggen zelf al rond met Ronaldo zelf, maar Real Madrid ligt nog dwars. Real-trainer Fabio Capello liet eerder weten dat hij Ronaldo niet wil laten gaan, maar inmiddels liggen de zaken iets anders. Real Madrid wil meewerken aan een transfer, mits AC Milan bereid is om veertig miljoen euro op tafel te leggen voor de 29-jarige spits. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen