NEC test speler Manchester United

23 augustus 2006, 11:24

Evenals vorig jaar krijgt NEC de kans om op huurbasis een speler van Manchester United over te nemen. Nadat vorig seizoen David Jones furore maakte in Nijmegen, is nu Chris Eagles vanuit Engeland naar NEC gestuurd. 

De 20-jarige aanvaller zal vanaf het eind van deze week meetrainen met de selectie van trainer Mario Been, waarna bekeken zal worden of hij in Nijmegen kan blijven.

Eagles, die dit seizoen behoort tot het tweede elftal van Manchester United, speelt normaal gesproken als links- of rechtsbuiten. Eerder speelde hij al op huurbasis voor Watford en Sheffield Wednesday. Verwacht wordt dat Eagles zich donderdag in Nijmegen zal melden, waarna hij vrijdag voor het eerst mee zal trainen. 

David Jones, de vorige speler die door Manchester United bij NEC gestald werd, groeide in Nederland uit tot een sensatie. Met name tijdens zijn eerste wedstrijden in dienst van NEC wist Jones regelmatig het net te vinden. Als beloning voor deze sterke periode in Nijmegen behoort Jones inmiddels tot de A-selectie van manager Alex Ferguson.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen