Knopper: "Ik ben ook maar een mens"

23 augustus 2006, 11:35

Het zijn zware tijden voor Richard Knopper. De voormalig aanvoerder van Vitesse werd deze week door trainer De Mos uit de selectie gezet, omdat hij donderdag boos was weggelopen van de training. Dit deed hij nadat hij te horen gekregen had dat hij niet tot de selectie behoorde voor het competitieduel met Sparta.

Knopper betreurt zijn actie, maar is nog altijd boos over de manier waarop de club met hem omgaat. "Na een rondo werden de vijf spelers genoemd die niet bij de selectie zaten. Dat vond ik naar mij toe niet de juiste manier. Ik heb me twee jaar lang altijd van mijn beste kant laten zien, als aanvoerder ben ik belangrijk geweest voor het team. Dit valt me dan ook rauw op mijn dak", zegt hij tegen Omroep Gelderland

"Ik voelde vanaf het begin van de voorbereiding al dat ik overbodig was", gaat de oud-Ajacied verder. "Ik heb geprobeerd om me doorheen te slaan, maar wat donderdag gebeurde was voor mij simpelweg de druppel die de emmer deed overlopen. Ik reageerde door weg te lopen, ik kon me gewoon niet beheersen. Ik ben tenslotte ook maar een mens."

De middenvelder, die volgende week zijn 29ste verjaardag viert, weet wat hem nu te doen staat. "Ik moet fit blijven en een nieuwe club vinden", aldus de voormalig speler van Ajax, Aris Saloniki en SC Heerenveen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen