Slot baalt van hoge prijzen voor kaartjes bij Feyenoord

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 februari 2023 – Feyenoord en NEC speelden woensdagavond een zinderende bekerwedstrijd, maar daar waren minder mensen getuige van dan Arne Slot had gewild. Volgens de cijfers van Transfermarkt waren er 25.360 toeschouwers aanwezig.

Slot baalt van hoge prijzen voor kaartjes bij Feyenoord

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Voorafgaand aan de wedstrijd klonk al kritiek op de hoge ticketprijzen, die varieerden van 31 tot 66 euro. Toen Feyenoord een oproep tweette aan supporters om naar De Kuip te komen, volgden veel negatieve reacties over de prijzen. Slot kan die kritiek wel begrijpen. 

"Ik weet niet precies wat een kaartje gekost heeft, maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik ook wel teleurgesteld was in het feit dat ik voor de wedstrijd hoorde dat er maar 20.000 mensen kwamen", zei de trainer na afloop. "Dan was ik niet teleurgesteld in de mensen. Maar voor het feit dat wij er niet voor gekozen hebben het stadion vol te hebben."

Slot zag dat PSV tegen FC Emmen wel in een vol stadion speelde. "Dus het zo zomaar kunnen zijn dat seizoenkaarthouders toegang hadden. Mensen zeggen wel eens dat ik me overal mee wil bemoeien; ik had graag gewild dat ik me hiermee bemoeid had. Ik had heel graag gezien dat het stadion vol had gezeten, maar het zat nog veel voller dat ik vooraf hoorde. Uiteindelijk iedereen blij, behoudens die supporter die veel betaald heeft, maar die heeft wel waar voor z'n geld gehad."


 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd