Roda JC laat Cissé niet vertrekken

23 augustus 2006, 13:11

Roda JC is niet van plan om mee te werken aan een vertrek van Sekou Cissé. De aanvaller staat in de belangstelling van AZ, maar de clubleiding van Roda JC heeft laten weten dat hierover niet te praten valt. Op de officiële website van de Kerkraadse club benadrukken de Limburgers dat Cissé het seizoen gewoon af zal maken bij Roda JC.

AZ rook eerder deze week haar kans, toen duidelijk werd dat Roda JC interesse had in Adil Ramzi. De Alkmaarders hoopten vervolgens dat Roda bereid was om Cissé te betrekken bij een eventuele transfer van Ramzi. Dit zal echter niet gebeuren, laat de clubleiding van Roda JC weten. "Er valt niet te onderhandelen over een vertrek van Cissé", schrijft de club op haar website over de interesse in de 21-jarige Ivoriaan.

"De club heeft van diverse spelers afscheid genomen en is in opbouw met veel nieuwe en jonge spelers. Gezien de sportieve ambities van Roda JC past het niet om Sekou Cissé of enige andere talentvolle speler op dit moment te laten vertrekken", aldus Roda JC.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen