Hamburger SV bevestigt: "Mathijsen komt"

23 augustus 2006, 17:31

FCUpdate.nl kan exclusief onthullen dat de Duitse geruchten dat Joris Mathijsen naar Hamburger SV gaat, inderdaad op waarheid berusten. Een woordvoerder van de Duitse club benadrukte tegenover ons dat de transfer nog niet afgerond is, maar dat is volgens hem slechts een kwestie van tijd. Op de vraag of hij verwacht dat de transfer rond zal komen, was het antwoord duidelijk. "Ja."

De Duitse krant Die Welt meldde vandaag dat Hamburger SV bezig was om Mathijsen binnen te halen als vervanger van Khalid Boulahrouz, die eerder deze week naar Chelsea vertrok. Bij AZ was men aanvankelijk niet voor commentaar bereikbaar, maar bij Hamburger SV bleek men wel bereid om iets te zeggen. "Ik kan nog niets bevestigen", liet een woordvoerder tegenover FCUpdate.nl weten, "maar ik kan in ieder geval zeggen dat we volop in gesprek zijn met AZ."

Op de vraag of men bij Hamburger SV verwacht dat de transfer rond komt, is het antwoord helder. "Goed, je weet natuurlijk nooit hoe het loopt in het voetbal. Niets is zeker, maar we verwachten dat Joris Mathijsen komt. We hebben ook al contact gehad met de speler zelf en ook hij ziet een transfer wel zitten."

Ook geconfronteerd met deze uitspraken wil AZ-persvoorlichter Erik van Leeuwen niet loslaten. "Sorry, maar ik ga hier helemaal niets over zeggen", liet hij weten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen