Wieffer over prachtige treffer: "Iedereen dacht dat het weer geluk was"

26 februari 2023, 16:01

Feyenoord boekte zondagmiddag een degelijke 2-4 overwinning op bezoek bij Fortuna Sittard en in Limburg was Mats Wieffer aan de kant van de Rotterdammers opnieuw een van de grote uitblinkers. De middenvelder wist zijn optreden op prachtige wijze te bekronen met zijn eerste doelpunt in de Eredivisie.

In gesprek met ESPN kreeg Wieffer ook voor het eerst zijn treffer te zien, die hij met een grote glimlach op zijn gezicht de tweede Rotterdamse treffer van de middag terugkeek: "Ik raakte hem echt goed ja", zegt de 23-jarige middenvelder lachend. "Die zit er goed in. Die ga ik ook nog wel een paar keer terugkijken straks", aldus Wieffer, die al weken goed in vorm is bij de koploper van de Eredivisie.

De teamgenoten van de middenvelder van Feyenoord dachten echter ook dat er wat mazzel kwam kijken bij zijn treffer: "Iedereen dacht weer dat het geluk was. Het was geen geluk, maar je moet er wel een beetje geluk mee hebben hoe je de bal raakt. Ik dacht ik schiet gewoon vol en hij ging er lekker in", aldus Wieffer, die vooral over de eerste helft van zijn ploeg te spreken was.

Lees ook: Kritische Slot wijst schuldige aan bij tegendoelpunt Feyenoord

"Ik denk dat ze niet veel te vertellen hebben gehad", aldus Wieffer, die ook de complimenten kreeg van aanvoerder Orkun Kökcü: "Het voelt heel goed om met Mats te spelen. Voetballend kan hij heel goed meedraaien. Dat zag je al toen hij bij ons binnenkwam, aldus de Turkse middenvelder. "Met hem zijn we veelzijdiger op het middenveld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen