Messi maakt doelpunt nummer 700, beveiligers moeten meteen ingrijpen

26 februari 2023, 21:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lionel Messi heeft het 700ste doelpunt in zijn clubcarrière gemaakt. De aanvaller van Paris Saint-Germain zorgde zondagavond met een intikker voor de 0-2 op bezoek bij Olympique Marseille. Eerder op de avond leverde Messi ook al de assist bij de 0-1 van Kylian Mbappé. 

Messi maakte zijn 700ste doelpunt in de 29ste minuut van de wedstrijd. Mbappé verstuurde vanaf de linkerflank een messcherpe pass richting zijn Argentijnse ploeggenoot, die van dichtbij de 0-2 maakte. Van zijn 700 clubdoelpunten waren er 672 in dienst van Barcelona en 28 voor PSG.

Opvallend was dat de beveiligers na het doelpunt in actie moesten komen. Meerdere stewards hielden een scherm voor de juichende spelers van PSG, om zoveel mogelijk te voorkomen dat ze bekogeld zouden worden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

VI meldt dat er ook een speler van Marseille in elkaar is gezakt. Ze mogen onderhand wel gaan onderzoeken hoe het komt dat de laatste jaren steeds meer hartfalen bij voetballers voorkomt. Want dit is het zoveelste geval bij een voetballer. Dan kan je niet meer van 'toeval' spreken lijkt mij.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen