Geplaagde Boskamp is er doodziek van

24 augustus 2006, 10:28

Johan Boskamp staat nu al onder enorme druk bij Standard Luik. De oefenmeester verloor zijn eerste twee competitieduels met de Belgische titelkandidaat en bovendien greep hij woensdag naast plaatsing voor de Champions League. Steaua Boekarest bleek over twee wedstrijden nét te sterk voor les Rouches. En dus baalt Boskamp.

Na het 2-2 gelijkspel in Luik wist Boskamp dat zijn ploeg een zware avond tegemoet zou gaan in Roemenië, maar in eerste instantie zag het er goed uit. Standard kwam vroeg in het duel op voorsprong via Jovanovic, maar na rust boog Steaua de score alsnog om in 2-1. Hierdoor gaan niet de Belgen, maar de Roemenen in de koker voor de Champions League-loting.

Dat is balen, weet Boskamp. "Ik ben er doodziek van", zegt hij tegen Het Laatste Nieuws. Volgens de trainer had zijn ploeg het aan zichzelf te wijten. "Elke keer maken we individuele fouten. Die fouten zorgen voor een hele diepe teleurstelling, want we hadden ons zeker kunnen plaatsen. Blijkbaar zijn we niet rijp genoeg om het af te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen