'Valencia wint race om Joaquin'

24 augustus 2006, 13:51

Joaquin vertrekt naar Valencia. De 25-jarige vleugelaanvaller is afkomstig van Betis Sevilla en zal volgens Spaanse media donderdag zijn handtekening zetten onder een vijfjarig contract. Naar verluidt betaalt de club van trainer Quique Flores 25 miljoen euro voor de aanvaller, die ook in de belangstelling stond van FC Barcelona en Real Madrid.

Joaquin (25) reist naar verwachting later donderdag naar Valencia voor een medische keuring. Als de transfer van de 42-voudige international doorgaat, wordt die de op een na hoogste in de Primera División van dit seizoen. Vorige week ging de Malinese middenvelder Mahamadou Diarra voor 26 miljoen euro van Olympique Lyon naar Real Madrid. 

Vorige week liet Joaquin al weten dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. "Ik heb alles bereikt bij Betis, ik wil nu graag mijn loopbaan voorzetten bij een andere club. Het is tijd om te vertrekken", liet hij destijds weten.

Valencia heeft zich de afgelopen weken ook versterkt met de aanvallers Fernando Morientes en Francesco Tavano en de linksback Asier del Horno. De club plaatste zich woensdag ten koste van Red Bull Salzburg voor de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen