Ook Britse politie onderzoekt elleboog Thatcher

24 augustus 2006, 15:13

Ben Thatcher heeft zich met zijn idiote elleboogstoot tegen Pedro Mendes (foto) flink in de problemen gewerkt. Niet alleen de Britse voetbalbond, maar ook de politie van Manchester is een onderzoek gestart naar de schandalige actie van Thatcher, die er voor zorgde dat Mendes een nacht in het ziekenhuis moest blijven.

Thatcher en Mendes renden in het duel tussen Manchester City en Portsmouth in volle vaart richting de zijlijn, waar Thatcher genadeloos uithaalde met zijn rechterarm. Mendes stortte ter aarde, waar hij zelfs even aan het zuurstof moest. De middenvelder werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht, waar hij ter observatie een nacht moest blijven.

Voor de Britse voetbalbond is het lastig om Thatcher te straffen, aangezien hij voor zijn actie al een gele kaart kreeg. De politie daarentegen heeft niets te maken met de straffen die op het veld uitgedeeld worden en kan besluiten om Thatcher aan te klagen wegens mishandeling. Eerder kreeg Lee Bowyer na een vergelijkbaar onderzoek een boete van ruim 1.000 euro aan zijn broek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen