'Hamburger SV wil ook Sorín en Babel'

24 augustus 2006, 16:37

Joris Mathijsen zal vermoedelijk niet de laatste speler zijn die deze week de overstap maakt naar Hamburger SV. De Noord-Duitse ploeg wil zich, met kwalificatie voor de Champions League in de tas, op het laatste moment nog flink versterken. Juan Pablo Sorín (Villarreal) en Ajacied Ryan Babel staan naar verluidt bovenaan het verlanglijstje van de Duitsers.

Met name de komst van Sorín is volgens het Duitse Sport 1 een belangrijk project voor de Noord-Duitse club. De Argentijn, die zowel in de defensie als op het middenveld uit de voeten kan, mag na een ruzie met trainer Pellegrini vertrekken bij Villarreal. Naar verluidt zijn de eerste contacten tussen HSV en Villarreal al gelegd en zal deze week duidelijk worden of een transfer haalbaar is.

Ook de naam van Ryan Babel wordt nog altijd in verband gebracht met Hamburger SV. Hoe concreet deze interesse is, is momenteel niet duidelijk. Zeker is wel dat de ploeg van aanvoerder Rafael van der Vaart al wekenlang op zoek is naar aanvaller, een zoektocht die met de komst van Jose Paolo Guerrero en Boubacar Sanogo slechts half geslaagd is.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen