Ooijer: "Natuurlijk doet dit pijn"

24 augustus 2006, 17:15

Ruim acht jaar lang verdedigde André Ooijer de kleuren van PSV. De verdediger ontwikkelde zich in die periode tot een soort clubicoon, een speler die de club PSV personificeerde. Toch weigerde de club na al die jaren mee te werken aan een transfer. En dat doet pijn, geeft Ooijer toe in het Eindhovens Dagblad. 

Hoewel Ooijer nog niet in details wil treden over zijn vertrek bij PSV, laat hij duidelijk merken dat hij met de situatie in zijn maag zit. "Het is zwaar klote dat ik nu na achteneenhalf jaar via de achterdeur weg moet bij PSV. Natuurlijk doet dat pijn."

Met name het feit dat hij zich afmeldde voor het duel tegen NEC, maakte een storm van kritiek los. Dat betreurt Ooijer, maar hij benadrukt dat hij het simpelweg niet op kon brengen om in het PSV-shirt te gaan voetballen. "En dat had ik op vrijdag al aangegeven. De mensen die me kennen en ook de supporters weten dat er héél veel aan de hand is geweest. Anders zou ik zoiets nooit doen. Maar als ik alles op tafel leg, beschadig ik mensen en de club PSV. Dat wil ik niet."

Nu de transfer een feit is, wil Ooijer nog slechts één ding: vooruit kijken. "Uiteindelijk heb ik bij PSV een geweldige tijd gehad. Zo wil ik er ook aan terugdenken. Nu begint een nieuwe fase in mijn leven. Het is een geweldige uitdaging om er hier iets moois van te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen