De vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen Shakhtar Donetsk

9 maart 2023, 09:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord gaat donderdagavond proberen de Nederlandse eer hoog te houden Europa League. De mannen van trainer Arne Slot willen tegen Shakhtar Donetsk een goede uitgangspositie creëeren voor de return in De Kuip van volgende week. Dat gaat gebeuren met Sebastian Szymanski in de basis.

Slot gaf woensdagmiddag tijdens een persmoment aan dat Szymanski in de basis zou staan tegen de de club uit Oekraïne. De wedstrijd wordt niet gespeeld in Donetsk, vanwege de oorlog tussen Oekraïne en Rusland. De heenwedstrijd van het tweeluik vindt plaats in Warschau, in het stadion van Legia. Voor Szymanski is dat heilige grond, aangezien hij bij de topclub in de jeugd speelde en ook nog drie jaar in het eerste mocht spelen, totdat hij vertrok naar Dinamo Moskou.

Daar staat hij nog steeds onder contract, Feyenoord huurt de middenvelder tot de zomer van dit jaar. Gernot Trauner begint op de bank voor de Rotterdammers. Na zijn blessure is een basisplek nog niet verantwoord voor hem, aldus Slot. Het wordt een mooie puzzel die Slot moet gaan leggen voor de kraker in de Europa League. Hij gaf in de persconferentie aan dat veel spelers op hun 'fysieke limiet' zitten. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Szymanski; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen