Been staat langs de zijlijn bij PSV en schrikt: "Topclub onwaardig"

12 maart 2023, 19:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mario Been is geschrokken van de slechte staat van het veld van PSV. De Eindhovenaren traden volgens de analist op een topclub onwaardige grasmat aan tegen SC Cambuur.

Naarmate de wedstrijd tussen PSV en Cambuur vorderde, verslechterde de staat van het veld dat in het Philips Stadion ligt. "Ik had het net met een steward over het veld: dat is topclub onwaardig, moet ik eerlijk zeggen. Het veld is echt dramatisch. Het zal er nog niet heel lang liggen, maar het lijkt me niet makkelijk om op te voetballen. Daar is misschien wel wat aan te doen", aldus Been bij ESPN.

Het klopt dat PSV sinds kort op een nieuw veld speelt. De grasmat werd ongeveer een maand geleden vervangen. In de achtste finale tegen FC Emmen werd voor het eerst op het nieuwe veld gespeeld. Daarna volgden wedstrijden tegen FC Groningen, Sevilla, FC Twente, ADO Den Haag en Cambuur.

PSV won, ondanks de niet-optimale staat van het veld, met 5-2 van de club uit Leeuwarden. Daarmee blijven de Eindhovenaren in het spoor van de top-drie die bestaat uit Feyenoord, Ajax en AZ.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen