Twijfels over selecteren van Brobbey: "Hij maakt op mij absoluut geen fitte indruk"

17 maart 2023, 23:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bondscoach Ronald Koeman heeft Ajax-spits Brian Brobbey vrijdag opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Jan van Halst en Henk ten Cate hebben twijfels over de keuze van de bondscoach om de aanvaller te selecteren, aangezien hij 'absoluut geen fitte indruk' zou maken.

Presentator Bas van Veenendaal haalt in het Voetbalcafé van Ziggo Sport het onderwerp aan en vraagt zich af Koeman niet Thijs Dallinga had moeten selecteren, die bij Toulouse in tegenstelling tot Brobbey bij Ajax wél iedere week in de basis staat: "Brobbey heeft het niet echt verdiend op basis van zijn prestaties, dat zou die zelf ook moeten voelen", geeft Van Halst aan. "Ik blijf me erover verbazen dat hij niet de eerste spits van Ajax is gebleven.

"Ik heb een aantal jaren in het buitenland gewerkt en ook bij hele grote clubs in de keuken mogen kijken en daar zijn de profs meer prof", aldus Ten Cate, die het daarnaast opvallend vond dat Koeman Feyenoord-middenvelder Wieffer heeft opgenomen in de definitieve selectie: "Wieffer is een opvallende naam en het komt misschien iets te vroeg."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ehm vroeger had je ehm kluivert met dikke dertig doelpunten in de ere divisie en nu heb je brobbey met 3 doelpunten in de ere divisie haha..en oh jah nu brobby in oranje speelt gaat hij t beter doen als van nistelrooij ofzo man oh man zo maak je geen kans denk ik dan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen