'Feyenoord heeft 9,5 miljoen euro te besteden'

25 augustus 2006, 09:25

Van de in totaal zo'n 25 miljoen euro die Feyenoord ontvangen heeft voor de transfers van Dirk Kuyt en Salomon Kuyt, kan er nog slechts 9,5 miljoen euro geïnvesteerd worden in nieuwe aankopen. Tot die conclusie is het Algemeen Dagblad gekomen. De rest van het geld zou al zijn opgegaan aan de komst van Stein Huysegems, Henk Timmer, Theo Lucius en Dwight Tiendalli. 

In de krant probeert Feyenoord-directeur Chris Woerts uit te leggen dat zijn ploeg wel degelijk financieel gezond is. Woerts geeft toe dat er nog altijd oude schulden liggen, maar dat is volgens hem niets om zich zorgen over te maken. "Ook jij en ik hebben schulden, bijvoorbeeld qua hypotheek", relativeert hij de financiële perikelen. 

Toch erkent hij dat Feyenoord nog op oude blaren zit. "In de periode voor de komst van Mark Wotte was met onder andere Van den Berg, Dondé en Acuña ook al ruimschoots geïnvesteerd in de breedte en niet in de diepte. De financiële pijn van díe groep voelt Feyenoord nu eigenlijk zelfs nog het meest."

"We hebben de laatste tijd meer dan dertig spelers afgevoerd van de loonlijst. Dat scheelt jaarlijks tussen de zes en acht miljoen euro. We hebben daarmee zelf ook wat ruimte gecreëerd om zelf wat te doen", legt Woerts uit. Van de, naar verluidt, 9,5 miljoen die Feyenoord nu nog te besteden heeft wil de ploeg een middenvelder en een aanvaller halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen