Kökçü haalt hard uit naar Ajacieden na gewonnen Klassieker

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 maart 2023 – Orkun Kökçü heeft na de zege op Ajax uitgehaald naar de spelers van de tegenstander. De aanvoerder van Feyenoord heeft zich geërgerd aan de uitspraken die Ajacieden deden in de aanloop naar De Klassieker. Voorbeelden noemde Kökçü niet, maar mogelijk doelde hij op Dusan Tadic en John Heitinga, die Ajax tot favoriet bombardeerden. 

Kökçü haalt hard uit naar Ajacieden na gewonnen Klassieker

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Of de zege verdiend was, dat kon Kökçü zo snel niet zeggen. "Ik weet nu echt niet hoe die wedstrijd ging. Het maakt me helemaal niks uit", vertelde hij aan ESPN. "Ik was er persoonlijk wel een beetje klaar mee, dat ze de hele dag praten voor de wedstrijd, dat ze denken dat ze altijd de beste zijn. Vandaag hebben we laten zien dat we zijn weggelopen van ze. Dat voelt lekker."

Hans Kraay junior noemde de uitspraken van de captain 'pittig en rancuneus'. "Zeker. Zij praten ook heel veel voor de wedstrijd. Zoals wij erin staan met Feyenoord: geen woorden maar daden. Dat hebben we vandaag laten zien." Opvallend was dat Kökçü juist zijn tijd nam, voordat hij de corner nam waaruit de winnende goal viel. "Natuurlijk, je moet een beetje aanvoelen hoe zo'n wedstrijd loopt. 2-2 was het minimale wat we wilden, dan doe je het rustig aan. Precies uit die corner maken de we de 2-3, dus ik ben blij."

De uitspraken van Kökçü werden na het interview bekritiseerd door Marciano Vink. "Ik had het sterker gevonden als hij helemaal niks had gezegd, gewoon de overwinning pakken, de bus in en weg."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd