Ronald Koeman wil nieuwe spits aantrekken

25 augustus 2006, 13:16

Niet alleen Feyenoord, maar ook PSV gaat op zoek naar een nieuwe spits. Trainer Ronald Koeman heeft laten weten dat hij, ondanks het feit dat naast Jan Vennegoor of Hesselink ook verdediger André Ooijer vertrekken is, vooral een nieuwe aanvaller aan wil trekken.

"We zullen het niet nalaten als we ook nog een verdediger kunnen halen, maar de prioriteit ligt bij een aanvaller", zegt Koeman op de officiële website van de Eindhovense ploeg. Koeman geeft toe dat zijn selectie momenteel niet bepaald breed is. "De selectie is goed, maar niet goed genoeg als er blessures of schorsingen komen. Bij het minste of geringste is er dan een probleem. Maar de middelen moeten er ook zijn", weet hij.

Koeman liet direct weten dat de nieuwe spits vermoedelijk geen Nederlander zal zijn. Dat is jammer, geeft hij toe, maar er zijn volgens hem simpelweg geen andere opties. "De kern van je team moet in basis Nederlands zijn. We zijn ervan overtuigd dat we dat weer terug willen draaien, maar dat moet ook mogelijk zijn", realiseert hij zich.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen