De Mos houdt basiselftal intact

25 augustus 2006, 14:36

Vitesse zal komende zaterdag tegen AZ aantreden met dezelfde elf spelers die vorige week in Rotterdam te sterk waren voor Sparta. Dat heeft trainer Aad de Mos vrijdag laten weten. Dit betekent dat Sebastien Sansoni, die de afgelopen dagen leek te kampen met een lichte blessure, weer naast Ruud Knol in het hart van de Arnhemse defensie zal staan.

De Mos verwacht tegen AZ een spectaculaire wedstrijd. "Ik hoop dat het de wedstrijd van het weekend wordt. In balbezit zal er weinig veranderen aan onze speelwijze, alleen bij balverlies zullen er wat accenten gelegd worden. We zullen het middenveld goed bezet moeten houden, compact spelen en in positie blijven. AZ probeert de tegenstander uit de tent te lokken en daar moeten we slim mee om moeten gaan", zegt hij op de website van de Arnhemse ploeg.

"We zijn op 5 juli begonnen met de voorbereiding. Volgende week hebben we door interlands vrijaf en spelen pas weer na 5 september. Dan zijn we dus twee maanden onderweg en ik heb tegen de jongens gezegd dat we de ongeslagen status in deze twee maanden vast willen houden. Het belooft een leuke wedstrijd te worden", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen