PSV-perschef Thijs Slegers op 46-jarige leeftijd overleden

27 maart 2023, 13:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Thijs Slegers is maandagochtend op 46-jarige leeftijd overleden, zo laat zijn werkgever PSV weten. De perschef van de Eindhovenaren verloor de oneerlijke strijd tegen acute leukemie. In februari van dit jaar kreeg Slegers het vreselijke bericht dat hij niet meer kon worden geholpen.

Slegers werd in oktober 2020 getroffen door acute leukemie. Om die ziekte tegen te gaan onderging hij twee jaar later een stamceltransplantatie. De operatie ging goed, maar eerder dit jaar kreeg de Brabander te maken met een zogeheten afstotingsziekte. Daarop liet hij weten dat hij niet meer beter zou worden. Slegers laat zijn echtgenote en twee kinderen achter.

De Veldhovenaar begon zijn journalistieke loopbaan bij Voetbal International om vervolgens aan de slag te gaan bij De Telegraaf. Daarna keerde hij als PSV-watcher weer terug bij VI, waar hij tot 2015 werkzaam was. PSV benaderde hem in dat jaar om in het Philips Stadion aan de slag te gaan als manager perszaken. Ook schreef Slegers Geen Genade, de biografie van Andy van der Meijde.

Slegers greep zijn eigen ziekte aan om aandacht te vragen voor het aantal donoren in Nederland. Op die manier wist hij meer dan tienduizend donoren te werven voor donorportaal Matchis en bloedbank Sanquin. PSV hielp ook mee aan de actie en besloot onlangs nog een grote show te organiseren over het verhaal van Slegers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Triest gecondoleerd aan zijn naasten .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Triest en verdrietig nieuws. Ik herinner me Thijs als correspondent/clubwatcher (PSV) van Voetbal International. Hij was af en toe in het programma VI als gast. Hij kwam beschaafd, duidelijk, transparant over ondanks dat hij af en toe door de entourage aldaar te kakken werd gezet. Jammer, Thijs is jong overleden, ik hoop dat zijn nabestaanden kracht zullen hebben om deze voor hen moeilijke periode te kunnen doorstaan.

jc65
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gecondoleerd. Heel veel sterkte.

jc65
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gecondoleerd. Heel veel sterkte

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

R.I.P

IronKnuckles
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Even aan alle clubkleuren voorbij gaan en alle rivaliteit wegstoppen. Heel veel sterkte met dit verlies met name voor zijn vrouw en kinderen. RIP 🙏🏻

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verschrikkelijk. Rip...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen