McClaren roept Andy Johnson op

25 augustus 2006, 18:39

Andy Johnson is door de Engelse bondscoach Steve McClaren opgeroepen voor de EK-kwalificatieduels tegen Andorra en Macedonië. De 25-jarige spits van Everton speelde in het verleden al één interland voor de nationale ploeg van Engeland, maar die wedstrijd dateert alweer van ruim een jaar geleden. 

Johnson is opgeroepen als vervanger van Dean Ashton, die twee weken geleden zijn enkel brak tijdens een trainingskamp met de nationale ploeg. McClaren zat vervolgens krap in zijn aanvallers, omdat Wayne Rooney geschorst is naar aanleiding van zijn rode kaart in het WK-duel tegen Portugal. 

Afgezien van Rooney kan McClaren ook niet beschikken over de geblesseerden Joe Cole en Jamie Carragher. Michael Carrick, die twee weken geleden nog ontbrak in de wedstrijd tegen Griekenland, is daarentegen weer wel van de partij. 

De volledige selectie van Engeland:

Doel: Robinson (Tottenham), Kirkland (Liverpool)

Defensie: Foster (Man Utd), A Cole (Arsenal), Young (Charlton), P Neville (Everton), Bridge (Chelsea), Terry (Chelsea), Ferdinand (Man Utd), Brown (Man Utd)

Middenveld: Dawson (Tottenham), Lampard (Chelsea), Hargreaves (Bayern Munich), Carrick (Man Utd), Gerrard (Liverpool), Jenas (Tottenham), Wright-Phillips (Chelsea), Richardson (Man Utd), Downing (Middlesbrough), Lennon (Tottenham)

Aanval: Defoe (Tottenham), Bent (Charlton), Johnson (Everton), Crouch (Liverpool)

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen