Kuyt: "Prachtig om op Anfield te spelen"

Ger
26 augustus 2006, 21:10

Dirk Kuyt beleefde zaterdag een bijzondere middag op Anfield Road. De oud-Feyenoorder maakte in het gewonnen duel tegen West Ham United (2-1) zijn eerste speelminuten voor Liverpool. "Ik ben blij dat ik een helft heb kunnen spelen", reageerde Kuyt na afloop voor de camera van BBC.

"Het ging verdienstelijk. Het is jammer dat ik geen doelpunt gemaakt. Maar dat komt nog wel." Kuyt betrad in de 52e minuut het veld. Op dat moment was de eindstand (2-1 voor Liverpool) al bereikt. De ploeg van Rafael Benitez heeft nu vier punten uit twee duels.

Kuyt erkende dat het hem tegenviel dat hij niet vanaf het begin mocht voetballen. Benitez koos echter voor het aanvalsduo Crouch/Bellamy. Vlak na rust werd de statige Crouch van het veld gehaald ten faveure van Kuyt. "Het is prachtig om hier op Anfield te spelen", zei de spits. "Het publiek is geweldig en we hebben gewonnen. Wat wil je nog meer? Natuurlijk hoop ik een volledige wedstrijd te spelen, maar dat komt nog wel."

Liverpool-coach Benitez complimenteerde zijn nieuwe aankoop: "Dirk heeft hard gewerkt en creëerde veel kansen." Dat de coach nu moet kiezen tussen Crouch en Kuyt, vindt hij niet erg: "Als coach is het juist fijn als je zo'n luxe-probleem hebt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen