Neururer nu al onder vuur bij Hannover

28 augustus 2006, 09:46

Het seizoen is pas drie wedstrijden oud, maar Hannover 96-trainer Peter Neururer moet nu al vrezen voor zijn baan. Na drie nederlagen op rij, waaronder een blamerende 0-3 in eigen stadion tegen promovendus Alemannia Aachen, wankelt de positie van de oefenmeester nadrukkelijk. 

Neururer nam in november 2005 het roer in Hannover over van Ewald Lienen en was vooral in zijn eerste weken bijzonder succesvol. Onder Neururer stond Hannover korte tijd op de vijfde plaats in de Bundesliga, maar vanaf maart kwam de klad er in. De ploeg slaagde er niet in om ook maar één van haar laatste acht duels te winnen. Aangezien ook de eerste drie duels van het nieuwe seizoen verloren gegaan zijn, wacht de ploeg al elf wedstrijden op een zege.

Voor Ilja Kaenzig, directeur van Hannover, is dat echter nog geen reden om Neururer op straat te zetten. Na een kort crisisberaad is besloten om de trainer voorlopig het voordeel van de twijfel te geven. "Het zou verkeerd zijn, om bij de eerste de beste tegenslag direct maatregelen te nemen. De trainer hoeft zich geen zorgen te maken over zijn positie. Hij zal de man zijn die Hannover 96 weer op de rails krijgt", aldus Kaenzig.

Bij Hannover 96 staat de Nederlander Arnold Bruggink onder contract. In het duel met Alemannia Aachen werd de voormalig speler van onder meer PSV en SC Heerenveen echter al na ruim een uur naar de kant gehaald.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen