Opluchting bij Newcastle: blessure Martins valt mee

28 augustus 2006, 10:35

Newcastle-manager Glenn Roeder zal er ongetwijfeld slecht van hebben geslapen. De Brit plukte deze week Obafemi Martins weg bij Internazionale, om de afwezigheid van de langdurig geblesseerde Michael Owen op te vangen. In zijn eerste duel leek het echter direct fout te gaan, toen de Nigeriaanse spits het veld per brancard moest verlaten.

Heel Newcastle en omstreken vreesde voor een zware blessure, wat een enorme streep door de rekening van Glenn Roeder zou betekenen. Inmiddels is de opluchting echter groot, nu gebleken is dat Martins slechts enkele dagen rust hoeft te houden. "Het deed veel pijn, maar het lijkt er op dat hij slechts een bloeduitstorting heeft. Hij zal er de komende dagen nog wel last van hebben, maar ik verwacht dat hij volgende week zaterdag weer gewoon in actie kan komen in de wedstrijd tegen Fulham", aldus Roeder tegenover Newcastle World TV. 

"Toen Martins per brancard werd afgevoerd vreesde ik het ergste, maar gelukkig lijkt het allemaal mee te vallen", stelt Roeder tot zijn opluchting vast.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen