'Manchester United aast op Trezeguet'

28 augustus 2006, 14:38

Manchester United lijkt het vertrek van Ruud van Nistelrooy alsnog te willen compenseren met de komst van een nieuwe aanvaller. Volgens het Engelse Sky Sports praat de club van manager Alex Ferguson deze week met Juventus om te bekijken wat de mogelijkheden zijn om David Trezeguet naar Old Trafford te halen. 

Momenteel lijken Wayne Rooney en Louis Saha van Ferguson de voorkeur te krijgen in de aanval, maar achter dit duo is de spoeling dun. Naast de pas 19-jarige Giuseppe Rossi staan verder alleen Alan Smith en routinier Ole Gunnar Solskjaer onder contract bij de Mancunians. 

Manchester United is niet de enige ploeg die Trezeguet los probeert te weken bij Juventus. Ook Olympique Lyon wil een poging wagen om de spits, die de beslissende strafschop miste in de WK-finale tussen Frankrijk en Italië, over te nemen. Of Juventus bereid is om mee te werken aan een transfer, valt echter te betwijfelen. De aanvaller liet immers enige tijd geleden nog weten dat hij het geplaagde Juventus trouw zou blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen