Van Bommel tekent voor drie jaar bij Bayern

28 augustus 2006, 15:30

De transfer van Mark van Bommel naar Bayern München is afgerond. Zowel Van Bommel als FC Barcelona bereikte dit weekend al een akkoord met de Duitse topploeg, maar de middenvelder zette pas vandaag zijn handtekening onder een driejarig contract in München.

Tijdens de presentatie van Van Bommel liet Bayern-trainer Felix Magath weten dat hij door de komst van de middenvelder meer offensieve mogelijkheden heeft. "Met Mark erbij kunnen we aanvallender spelen dan in onze eerste drie duels. Ik ben gelukkig dat we kort voor het verstrijken van de transferperiode nog zo'n speler, een persoonlijkheid en een complete middenvelder, hebben weten te strikken."

Van Bommel, die in München het rugnummer zeventien krijgt, keek eveneens vol vertrouwen vooruit. "Ik wil veel doelpunten maken en aanvallen", zei de momenteel door bondscoach Marco van Basten genegeerde middenvelder. "Ik denk dat Bayern München in Europa een belangrijke rol kan spelen." Van Bommel maakt normaal gesproken zijn debuut op 9 september in een bekerwedstrijd tegen FC St. Pauli.

Naar verluidt heeft Bayern ongeveer zes miljoen euro betaald voor de 29-jarige Van Bommel, die in München de opvolger moet worden van Michael Ballack. Van Bommel zal dinsdag voor het eerst meetrainen met zijn nieuwe club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen