Diego haalt keihard uit naar Adriaanse

28 augustus 2006, 15:40

Co Adriaanse heeft het er in de Portugese krant Maisfutebol flink van langs gekregen van Diego, één van zijn voormalige sterspelers van FC Porto. De middenvelder, die inmiddels uitkomt voor Werder Bremen, heeft geen goed woord over voor de Nederlander. "Binnen de selectie hadden we nooit vertrouwen in Adriaanse", zegt Diego onder meer.

Adriaanse stapte enige tijd geleden op bij FC Porto, nadat hij in zijn eerste seizoen zowel de landstitel als de nationale beker gewonnen had. De resultaten waren dus goed, maar dat was voor Diego zeker niet zaligmakend. "Adriaanse heeft veel dingen gedaan die, denk ik, niet goed waren voor de club. Zo heeft hij een aantal spelers, zoals bijvoorbeeld Hugo Almeida, veel te gemakkelijk laten vertrekken."

De sfeer in de selectie was onder Adriaanse ook slecht, beweert Diego. "Heel veel spelers zaten slecht in hun vel, omdat ze zich achtervolgd en opgejaagd voelden. Een coach moet respect afdwingen bij spelers, maar Adriaanse probeerde dat op een verkeerde manier. Hij wilde dat de spelers bang voor hem waren. Binnen de selectie hadden we nooit veel vertrouwen in Adriaanse, omdat niemand echt respect voor hem had. Hij toonde immers ook geen respect voor de spelers."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen