Roda JC: "Sonko hoeft niet weg"

Koen Freriks
28 augustus 2006, 23:11

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving hoeft Roda JC-aanvaller Edrissa Sonko (foto) niet per sé weg bij Roda JC. De Gambiaan wil echter een basisplaats en moet het in Kerkrade doen met schaarse invalbeurten. De Limburgers krijgen in de voorhoede Adil Ramzi van AZ erbij. Hij tekent morgen een contract in Kerkrade.

Roda JC-directeur Huub Narinx is positief over de Gambiaans international. "Wij willen hem niet laten gaan. Eddie laat zien dat hij als invaller prima functioneert. We zitten krap in onze aanvallers, dus mag hij blijven." De zaakwaarnemer van Sonko is inmiddels druk bezig om een nieuwe werkgever voor zijn cliënt te vinden. "Ik weet dat de zaakwaarnemer van Sonko hem bij meerdere Belgische eersteklassers heeft aangeboden, maar er heeft nog geen enkele club concreet met Roda JC contact opgenomen om te praten over een transfer."

Roda JC-trainer Huub Stevens moet het misschien enkele weken doen zonder spits, Sekou Cissé. De Afrikaan kampt met een spierblessure in zijn bovenbeen. De precieze ernst is nog niet bekend. "Indien het een scheurtje betreft, kan hij twee weken tot een maand uit de roulatie zijn", zo laat clubarts Rutger Sanders weten. Deze week doet de KNVB ook uitspraak over de vermeende kopstoot van Cissé in het duel met Excelsior tegen Bandjar.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen