Knopper vermoedelijk naar Preston North End

29 augustus 2006, 10:47

Preston North End lijkt een einde te gaan maken aan de lijdensweg van Richard Knopper bij Vitesse. De Engelse eerstedivisionist wil de oud-Ajacied per direct overnemen, zo weet Omroep Gelderland te melden. Knopper, die vandaag zijn 29ste verjaardag viert, zou momenteel zelfs al in Engeland zijn om de gesprekken met de Engelse club af te ronden. 

Knopper is onder trainer Aad de Mos op een zijspoor geraakt bij Vitesse en moest de afgelopen periode zelfs meetrainen met het beloftenelftal. Dat was een bittere pil voor Knopper, die vorig seizoen nog aanvoerder was van het Arnhemse elftal. De aanvallende middenvelder hoopte dat ook dat hij nog voor 1 september, de dag dat de internationale transfermarkt sluit, een nieuwe club zou kunnen vinden. Dat lijkt nu, in de vorm van Preston North End, te zijn gelukt.

Preston North End staat op dit moment op de 21ste plaats in het Engelse Championship, met vier punten uit vijf wedstrijden. Het Championship, de Britse equivalent van onze Jupiler League, bestaat uit 24 ploegen. Koploper is momenteel Wolverhampton Wanderers. De Wolves hebben één punt meer dan Cardiff City, de ploeg van oud-Feyenoorder Glenn Loovens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen