PSV-fans: "Kluivert niet welkom"

29 augustus 2006, 12:50

Patrick Kluivert gaat er een hele klus aan krijgen om de fans van PSV te overtuigen van zijn kwaliteiten. De Eindhovense supporters lijken niet te hopen op de komst van de 30-jarige oud-Ajacied, die de laatste jaren door slepende blessures eigenlijk niets heeft laten zien. "De fanatieke supporters zitten echt niet op een arrogante zakkenvuller te wachten", zegt Frits Bovers, voorzitter van PSV Fans United, in het Eindhovens Dagblad. 

Direct nadat Jan Vennegoor of Hesselink verkocht werd aan Celtic, werd de naam van Kluivert genoemd als mogelijke nieuwe spits van PSV. Trainer Ronald Koeman lijkt het te zien zitten in de 30-jarige aanvaller, maar voorzitter Westerhof lijkt te aarzelen. 

RKC-speler Martijn Reuser, die in het verleden met Kluivert samenspeelde bij Ajax, roept de fans van PSV op om Kluivert in ieder geval een eerlijke kans te geven. "Ik hoop dat de mensen in de stadions hem positief benaderen, ook de supporters van PSV, als ze inderdaad tot elkaar kunnen komen. Als je bij hem de juiste snaar raakt, kan hij best wat laten zien", zegt hij in BN/ De Stem.

Ook de bezoekers van FCUpdate.nl lijken echter te twijfelen aan de kwaliteiten van Kluivert. Slechts 25 procent vindt dat PSV alles in het werk moet stellen om de spits binnen te halen. Ruim veertig procent denkt dat Kluivert niets zal kunnen brengen in Eindhoven, terwijl nog eens 35 procent niet zeker is van het feit of Kluivert het niveau nog wel aan kan.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen