Westerhof kondigt vertrek aan bij PSV

29 augustus 2006, 14:46

Rob Westerhof zal per 1 oktober zijn functie als voorzitter van PSV neerleggen. Dat maakte de club uit Eindhoven dinsdag bekend. Westerhof trad twee jaar geleden aan als opvolger van de enorm populaire Harry van Raay, maar kan volgens een officiële verklaring 'de zware tijdsbelasting van de functie in combinatie met zijn overige verantwoordelijkheden' niet meer aan.

Volgens de officiële verklaring heeft Westerhof zijn beslissing al enige tijd geleden kenbaar gemaakt bij de Raad van Commissarissen. De Raad heeft het vertrek van Westerhof vervolgens geaccepteerd. Na 1 oktober zal Frits Schuitema op ad-interim basis de functie van voorzitter gaan vervullen. Schuitema is momenteel lid van de Raad van Commissarissen.

Westerhof blijft de lopende zaken tot dit najaar afhandelen en blijft beschikbaar voor zaken die om continuïteit vragen. Sinds hij aantrad, boekte PSV veel sportief veel succes. Zo werd de ploeg twee keer landskampioen en drong het in 2005 bovendien door tot de halve finale van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen