Saha betreurt vertrek Van Nistelrooy

30 augustus 2006, 10:18

Louis Saha vindt het jammer dat Manchester United er niet in is geslaagd om Ruud van Nistelrooy voor de club te behouden. De Fransman verdrong de Nederlander vorig seizoen uit het basiselftal van de Mancunians, maar vindt dat zijn ploeg een spits als Van Nistelrooy goed had kunnen gebruiken. "Het is nooit fijn om een spits die jaarlijks veertig goals kan maken, naar een concurrent te laten vertrekken", zegt hij in l'Equipe. 

"Ik zal door het vertrek van Van Nistelrooy het komende seizoen vermoedelijk meer aan spelen toe gaan komen, maar toch is het jammer dat Ruud weg is", zegt de Franse aanvaller over het vertrek van zijn Nederlandse collega. "Als team zullen we hem gaan missen."

Saha zat vrijwel de gehele eerste helft van het afgelopen seizoen nog op de bank, maar kreeg sinds januari enorm veel vertrouwen van Ferguson. "Tsja, zo zie je maar hoe snel het kan gaan. Natuurlijk zie ik dat vertrouwen van Ferguson als een compliment, maar in het voetbal kan alles heel snel omslaan. Als ik slecht speel, zal iemand anders mijn plaats weer gaan overnemen. De concurrentie blijft moordend, dat weet ik als geen ander."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen