Boussaboun: "Ik kan ook in de spits"

30 augustus 2006, 11:27

Feyenoord lijkt zo druk bezig met de zoektocht naar een nieuwe spits, dat het Ali Boussaboun helemaal over het hoofd lijkt te zien. De spits, die vorig jaar overgenomen werd van NAC Breda, speelt sinds enkele weken zijn wedstrijdjes in Jong Feyenoord. "Of ik ook als centrumspits kan spelen? Natuurlijk. Ik heb tenslotte mijn contract bij Feyenoord afgedwongen toen ik bij NAC in de punt van de aanval speelde", aldus de Marokkaan.

Boussaboun laat in het Algemeen Dagblad duidelijk merken dat hij baalt van de huidige situatie bij Feyenoord. Zelfs na de verkoop van Kalou en Kuyt is Boussaboun nog niet in beeld gekomen voor een basisplaats. "Ik ben blijkbaar niet meer nodig", concludeert hij. 

"Al hoop ik nog steeds op een nieuwe kans. Ik vind het ook niet terecht dat ik gewoon niet meer in aanmerking kom. Dat heb ik na mijn eerste jaar niet verdiend. Ik heb als rechterspits altijd mijn stinkende best gedaan. Ik ben gefrustreerd dat ik uit beeld ben geraakt. Of ik met de trainer ga praten? Nee, dat doe ik niet. Het lijkt erop dat het over is voor mij bij Feyenoord, maar ik blijf werken voor een nieuwe kans", aldus de 27-jarige aanvaller.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen