Coach Neururer weg bij Hannover 96

30 augustus 2006, 16:09

Peter Neururer is opgestapt als trainer van Hannover 96. De Duitse oefenmeester heeft zijn conclusies getrokken na uitgebreid overleg met de Noord-Duitse clubleiding. Neururer wordt daarmee het slachtoffer van de dramatische start van het seizoen die Hannover meemaakt. De ploeg staat na drie duels stijf onderaan in de Duitse competitie, met nul punten.

Eerder deze week liet de clubleiding van Hannover nog weten dat de positie van Neururer niet ter discussie stond, maar binnen enkele dagen is de situatie volledig omgeslagen. Eerder deze ochtend ontbrak Neururer al op het trainingsveld, waarna de fans van de ploeg al nattigheid voelden. Terwijl de assistenten Thomas Kristl en Michael Schjönberg de training leidden, zat Neururer met de clubleiding rond de tafel voor een spoedvergadering. 

Het resultaat van deze vergadering was keihard voor Neururer. De clubleiding gaf aan geen vertrouwen meer te hebben in de oefenmeester, die pas in november 2005 aantrad in Hannover. Onder leiding van Neururer wist Hannover geen enkele van de afgelopen elf wedstrijden te winnen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen