Real Madrid heeft sleutel transfermarkt in handen

31 augustus 2006, 09:49

Voetbalminnend Europa zal vandaag met grote belangstelling de verrichtingen van Real Madrid op de transfermarkt volgen. Als de voortekenen kloppen, zal de ploeg van trainer Fabio Capello vandaag nog een flinke slag slaan. Jose Antonio Reyes en Adriano zouden naar Real komen, terwijl Ronaldo en Julio Baptista vervolgens zouden vertrekken.

De komst van Reyes lijkt het meest zeker te zijn. De Spaanse middenvelder wil dolgraag naar Real en ook Arsenal lijkt inmiddels bereid om mee te werken aan een transfer. Voorwaarde van manager Arsene Wenger was echter wel dat Julio Baptista vervolgens naar Londen zou komen. Hiermee lijkt Real nu in te stemmen, waarbij de Spaanse ploeg ook nog eens drie miljoen euro extra zal betalen.

De komst van Adriano is nog iets onzekerder. Nadat eerder AC Milan al een poging waagde om Ronaldo los te weken uit Madrid, is nu stadgenoot Inter in de race. Ronaldo zou kunnen worden geruild tegen Adriano, die een bijzonder matig seizoen achter de rug heeft. Ronaldo zou een transfer naar Inter wel zien zitten. De Braziliaan verdedigde van medio 1997 tot de zomer van 2002 al de kleuren van de Milanese ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen