HSV vindt in Ljuboja eindelijk nieuwe spits

31 augustus 2006, 10:38

Op de valreep heeft Hamburger SV toch nog een nieuwe spits gevonden. Danijel Ljuboja wordt voor één seizoen gehuurd van VfB Stuttgart, waarbij de ploeg van trainer Thomas Doll volgend seizoen de mogelijkheid heeft om hem definitief over te nemen. Ljuboja heeft nog een doorlopend contract in Stuttgart, maar komt na een conflict met de clubleiding niet meer aan spelen toe.

Ljuboja speelt momenteel zijn wedstrijdjes in het tweede elftal van VfB Stuttgart, omdat hij met de clubleiding in de clinch ligt over zijn salaris. De Serviër eist een aanzienlijk hoger bedrag dan hij momenteel van Stuttgart ontvangt en dat conflict is dusdanig uit de hand gelopen dat hij zelfs uit de selectie van trainer Armin Veh gezet is.

De 27-jarige Ljuboja kwam vorig seizoen over van Paris Saint-Germain en maakte indruk door in 26 duels acht keer te scoren. 

Hamburger SV was al wekenlang op zoek naar een spits, nadat Sergej Barbarez in de zomer overgestapt was naar Bayer Leverkusen. Als vervangers kwamen tot op heden alleen Boubacar Sanogo en José Paolo Guerrero, maar trainer Doll wilde er graag nog een veelscorende spits bij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen