Ricardo Oliveira nieuwe spits AC Milan

31 augustus 2006, 11:25

AC Milan heeft op de valreep alsnog een opvolger gevonden voor Andrei Shevchenko, die deze zomer de overstap maakte naar Chelsea. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti neemt Ricardo Oliveira over van Betis Sevilla. De 26-jarige Braziliaan heeft een contract voor vijf jaar getekend bij AC Milan, dat naar verluidt ongeveer zeventien miljoen euro betaalt aan Betis.

Na het vertrek van Shevchenko was AC Milan wekenlang op zoek naar een nieuwe spits. Een poging om Ronaldo los te weken bij Real Madrid liep op niets uit, terwijl ook de komst van de Braziliaan Rafael Sobis op het laatste moment afketste. 

Ricardo Oliveira bleek daarentegen wel bereid om de overstap naar Milaan te maken. De Braziliaan kreeg enige tijd geleden ruzie met de clubleiding van Betis, dat hem een boete van één miljoen euro oplegde omdat hij een week te laat terugkeerde van zijn vakantie in Brazilië. Het afgelopen seizoen kwam hij door blessures amper in actie, maar in het seizoen 2004/2005 maakte hij indruk door in 37 duels liefst 23 keer te scoren.

Als onderdeel van de transfer vertrekt Johann Vogel van AC Milan naar Real Betis. De Zwitserse middenvelder kwam vorig seizoen over van PSV, maar slaagde er in Milaan niet in om een basisplaats te veroveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen