Grieken willen Rehhagel behouden

13 oktober 2005, 13:09

Wat al geruime tijd in de lucht hing, is sinds woensdagavond definitief: Europees kampioen Griekenland ontbreekt komende zomer op het wereldkampioenschap. De Grieken wonnen hun laatste wedstrijd weliswaar met 1-0 van Georgië, maar dat was niet voldoende om Turkije en Denemarken te passeren. Ondanks de uitschakeling blijven de Grieken echter een onvoorwaardelijk vertrouwen hebben in bondscoach Otto Rehhagel.

Een opiniepeiling na de wedstrijd tegen Georgië wees uit dat 88% van de Griekse bevolking hoopt dat Rehhagel zijn contract bij de Griekse bond zal verlengen. De Duitse oefenmeester ligt momenteel nog tot december 2006 vast. Ook de spelers van Griekenland hopen dat Rehhagel blijft. "De selectie staat 100% achter meneer Rehhagel", zegt middenvelder Angelos Basinas. 

Rehhagel heeft zijn besluit nog niet genomen. "Ik zal er de komende periode eens rustig over nadenken. Ik heb nog een contract tot het eind van dit jaar, dus gelukkig kan ik in alle rust mijn toekomst overdenken. Ik houd er niet van om overhaaste beslissingen te maken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen