Pascal Bosschaart vertrekt naar ADO Den Haag

31 augustus 2006, 13:17

Pascal Bosschaart vertrekt bij Feyenoord. De 26-jarige middenvelder, die ook links in de defensie uit de voeten kan, verdedigt de komende seizoenen de kleuren van ADO Den Haag. De ploeg uit de Hofstad huurt Bosschaart aanvankelijk voor één seizoen, waarna Bosschaart vanaf medio 2007 voor drie jaar onder contract zal staan bij ADO.

Bosschaart, die zijn jeugdopleiding in Rotterdam afwerkte, kwam in 2004 over van FC Utrecht. De afgelopen twee seizoenen was hij weliswaar een vaste waarde, maar hij was regelmatig het middelpunt van kritiek. In de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo, afgelopen zondag, moest hij bovendien op de bank plaatsnemen.

Voor Bosschaart is zijn transfer dan ook een logische stap. "De keuze voor ADO Den Haag was voor mij vrij gemakkelijk. Los van het feit dat ik zowel de trainer als diverse spelers al persoonlijk ken, ben ik ervan overtuigd dat deze club goed bij mij past. ADO is immers, net als mijn vorige clubs FC Utrecht en Feyenoord, een echte volksclub. Ik ben een speler die altijd voorop gaat in de strijd en een dergelijke strijdlust wordt door de trouwe aanhang van zulke clubs verwacht", aldus Bosschaart op de website van Feyenoord.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen