Knopper kiest voor ADO Den Haag

31 augustus 2006, 20:22

ADO Den Haag heeft op de valreep uitstekende zaken gedaan op de transfermarkt. De ploeg van trainer Frans Adelaar heeft na Feyenoorder Pascal Bosschaart ook Richard Knopper vast weten te leggen. De 29-jarige oud-Ajacied komt over van Vitesse en heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor drie seizoenen in de Hofstad.

Het contract van Knopper bij ADO gaat pas in vanaf de zomer van 2007. Tot die tijd huurt ADO Den Haag de middenvelder van Vitesse, waardoor hij effectief vier seizoenen aan de club verbonden zal zijn. Knopper was onder trainer Aad de Mos op een zijspoor terecht gekomen bij Vitesse en leek eerder te gaan verkassen naar Preston North End. Deze overstap liep echter op het laatste moment vast, waarna ADO Den Haag haar slag sloeg.

De interesse van ADO was echter niets nieuws, benadrukt Knopper. "ADO Den Haag heeft al lange tijd, ook vorig seizoen al, interesse in mij getoond. Ik hou van uitdagingen en bij Vitesse zat ik op een dood spoor. De ambitieuze doelstellingen van de club spreken mij bijzonder aan. Met behulp van het nieuwe stadion wil ADO zich permanent nestelen in de subtop van de Eredivisie en daar wil ik als geboren Hagenaar graag mijn steentje aan bijdragen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen