Real en Arsenal ruilen Baptista en Reyes

31 augustus 2006, 21:51

Jose Antonio Reyes heeft dan toch gekregen waar hij als kind al van droomde: een contract bij Real Madrid. De Spaanse middenvelder wordt door Arsenal voor één seizoen verhuurd aan de Koninklijke. Als onderdeel van de overeenkomst vertrekt de Braziliaan Julio Baptista op huurbasis van Madrid naar Londen.

De komst van Reyes hing al wekenlang in de lucht. De aanvaller wilde graag weg uit Engeland, waar hij naar eigen zeggen niet meer goed in zijn vel zat. Zijn voorkeur ging uit naar een transfer naar Real Madrid, de club waar hij als klein jongetje altijd al fan van was. De nieuwe Real-trainer Fabio Capello leek echter niet bereid om een flinke transfersom op tafel te leggen voor Reyes, waardoor de transfer leek af te ketsen.

Een ruil met Baptista bleek echter uiteindelijk een oplossing waar alle betrokkenen mee konden leven. De Braziliaan, die vorig seizoen van Sevilla naar Real kwam, wordt door de Spaanse topclub voor één seizoen verhuurd aan Arsenal. In de loop van het seizoen zal vervolgens bekeken worden hoe de constuctie bevalt. Als zowel Real als Arsenal tevreden is, hebben de clubs de mogelijkheid om de spelers definitief over te nemen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen