Kromkamp tipt PSV over Liverpool

1 september 2006, 10:38

Voor Jan Kromkamp staat over amper twee weken een bijzonder duel op het programma. De kersverse aanwinst van PSV speelt dan in de groepsfase van de Champions League tegen Liverpool, de ploeg waar hij het afgelopen half jaar onder contract stond. De rechtsback is voor trainer Ronald Koeman dan ook een perfecte spion, beseft Kromkamp zich. "Ik weet nog wel wat dingetjes voor de trainer", zegt hij lachend op de website van PSV.

De rechtsback werd gisteren gepresenteerd in Eindhoven, dat hem na een half seizoen alweer weghaalde bij Liverpool. Daarvoor had de voormalig AZ'er slechts een half jaar onder contract gestaan bij Villarreal. Je kan dus spreken van een turbulent jaar, vindt ook Kromkamp. "Er is veel gebeurd in het buitenland, maar ik heb er ook veel geleerd. Niet alles ging zoals gepland, maar ik heb fantastische dingen meegemaakt", aldus de rechtsback, die de FA-Cup finale met Liverpool als een absoluut hoogtepunt beschouwt.

Kromkamp wil zich vanaf nu volledig richten op PSV, waarmee hij de komende vijf jaar veel prijzen wil pakken. "Ik ben blij om hier te zijn, PSV heeft een geweldige uitstraling. Ik denk dat ik heel goed zal passen bij deze club. De club gaat voor de titel, speelt Champions League en heeft een sterke selectie. Ik ben wedstrijdfit en sta startklaar", aldus de gretige verdediger.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen