Bulgarije zonder Todorov tegen Roemenië

1 september 2006, 15:48

In dezelfde groep als Nederland, speelt ook Bulgarije deze week twee kwalificatieduels voor het EK. De ploeg van bondscoach Hristo Stoichkov neemt het op tegen Roemenië en Slovenië en kan tijdens deze twee lastige duels geen beroep doen op Svetoslav Todorov. De 28-jarige spits van Portsmouth, die gisteren voor één seizoen verhuurd werd aan Wigan Athletic, heeft te veel last van een blessure aan zijn been.

"Svetoslav speelde de laatste drie competitieduels al met pijn en dat is de laatste dagen alleen maar erger geworden", zegt de teamarts van Bulgarije over de kwetsuur van de spits. "Ik heb van de artsen te horen gekregen dat ik beter geen risico kan nemen", zegt ook Todorov zelf. "Ik vind het enorm jammer, want ik had mijn teamgenoten graag geholpen om de eerste stappen richting het EK te zetten."

Bulgarije speelt zaterdag in Roemenië, waarna woensdag een thuiswedstrijd tegen Slovenië volgt. Op 7 oktober hervat Bulgarije vervolgens haar campagne met een duel in eigen land tegen het Nederlands elftal. Tegen Oranje zal Todorov vermoedelijk wel weer gewoon van de partij zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen