Anderlecht hoeft Scaloni niet

4 september 2006, 10:24

Anderlecht ziet het niet zitten om Lionel Scaloni naar Brussel te halen. Het contract van de Argentijn bij Deportivo la Coruna werd vorige week ontbonden, waardoor hij vrij is om een nieuwe club te vinden. Zijn zaakwaarnemer zocht vervolgens contact met Anderlecht, maar in België liet men weten dat het geen interesse had in de international.

"Hij interesseert ons niet meer, omdat hij niet meer in de Champions League zou kunnen spelen'', legt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck uit in het Belgische Sportwereld. "En zo'n speler gaan we niet aantrekken alleen maar voor de Belgische competitie."

De 28-jarige Scaloni kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor West Ham United. Afgelopen vrijdag, een dag na het verstrijken van de transferdeadline, kreeg hij te horen dat hij na acht jaar trouwe dienst niet meer welkom is bij Deportivo la Coruna. Zijn contract is ontbonden, waardoor hij de komende periode op zoek kan naar een nieuwe club. Spelers zonder club kunnen immers, ook als de transfermarkt dicht is, altijd naar een nieuwe werkgever verhuizen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen