Nieuw contract voor Torres bij Atletico

4 september 2006, 15:32

Atletico Madrid heeft Fernando Torres tot medio 2009 vast weten te leggen. Het contract van de Spaanse spits liep nog tot de zomer van 2008, maar in onderling overleg is besloten om deze verbintenis met één seizoen te verlengen. 

"We hebben inmiddels een akkoord bereikt en ik zal het nieuwe contract ondertekenen zo gauw ik terug kom in Madrid", zegt Torres, die momenteel op pad is met de nationale ploeg van Spanje, in het Franse sportblad l'Equipe. 

Torres had deze zomer de teams voor het uitkiezen, maar besloot toch om Atletico trouw te blijven. "Na de bewogen zomer heeft de club me direct een nieuw contract aangeboden en ik heb besloten om dat aanbod te accepteren", zegt de Spaanse aanvaller. "Ik ben hier heel blij mee, want ik voel me nauw verbonden met de club."

Atletico Madrid versterkte zich deze zomer onder meer met Maniche, Costina, Maxi Rodriguez en het Argentijnse supertalent Javier Agüero. Daar tegenover staat het vertrek van oud PSV'er Mateja Kezman, die komend seizoen de kleuren van het Turkse Fenerbahçe zal verdedigen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen