Mascherano: "Veron raadde Manchester United af"

5 september 2006, 10:18

Juan Sebastian Veron heeft een belangrijke rol gespeeld in de transfer van Javier Mascherano naar West Ham United. De Argentijnse middenvelder had de clubs voor het uitkiezen, waarbij vooral Manchester United concrete interesse toonde. "Veron raadde me echter af om naar Old Trafford te gaan", zegt Mascherano tegenover Sky Sports.

"Ik heb een lang gesprek gehad met Veron en hij vertelde me dat Alex Ferguson het niet zo ziet zitten in Argentijnse spelers", zegt Mascherano. "Ik weet dat Gabriel Heinze er nu speelt, maar Veron heeft me duidelijk gemaakt hoe Ferguson denkt."

De 22-jarige Mascherano is er van overtuigd dat West Ham United de juiste club voor hem is. "Het lijkt me geweldig om in Engeland te voetballen en bij West Ham kan ik samenspelen met mijn goede vriend Carlos Tevez. West Ham is een club met veel historie en bovendien spelen we dit seizoen UEFA Cup. Dit wordt een mooi nieuw hoofdstuk in mijn carrière", denkt hij.

Eerder deze week liet Alex Ferguson nog weten dat hij Mascherano en Tevez bewust heeft laten lopen. "We hebben beide spelers aangeboden gekregen, maar hebben besloten om niet op deze aanbiedingen in te gaan. Ook met de huidige selectie maken we een goede kans op de landstitel", verwacht de Schot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen