Gudjohnsen: "Niet blindstaren op duel met Chelsea"

5 september 2006, 11:52

Chelsea en FC Barcelona lijken de laatste jaren tot elkaar veroordeeld te zijn. Voor het derde jaar op rij zullen beide ploegen in de Champions League tegenover elkaar staan. Na duels in 2004 (foto) en 2005 in de achtste finales treffen beide ploegen elkaar dit jaar al in de groepsfase van het kampioenenbal. Toch moet Barça zich niet blindstaren op deze duels, waarschuwt voormalig Chelsea-aanvaller Eidur Gudjohnsen.

"Het belangrijkste is dat we de volgende ronde halen", zegt Gudjohnsen op de website van FC Barcelona over de groepsfase van de Champions League. De Catalanen ontmoeten naast Chelsea ook Werder Bremen en Levski Sofia en de duels tegen deze ploegen zullen volgens de IJslander het meest belangrijk zijn. "Het gaat niet alleen om het duel tegen Chelsea, we zullen ook tegen Werder en Levski aan de bak moeten. We moeten iedere wedstrijd volledig geconcentreerd zijn, dan ben ik er van overtuigd dat we de tweede ronde halen."

Voor Gudjohnsen, die deze zomer de overstap maakte van Chelsea naar Barcelona, heeft het duel met de Londense ploeg in ieder geval een bijzonder tintje. "Het zal speciaal worden om in het shirt van Barcelona terug te keren naar Stamford Bridge. Ik hoop dat de fans me goed zullen ontvangen, ik heb immers een prachtige tijd gehad bij Chelsea."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen