Iraniër wil West Ham United overnemen

5 september 2006, 17:11

Kia Joorabchian gaat een poging wagen om West Ham United over te nemen. De zakenman uit Iran heeft in een verklaring laten weten dat hij 'niet uitsluit dat hij een bod zal doen' op de Britse club. Joorabchian was de afgelopen jaren eigenaar van Media Sports Investment (MSI), het bedrijf dat de rechten van Carlos Tevez en Javier Mascherano in handen had.

Tevez en Mascherano verkasten vorige week naar West Ham, waarna al verwacht werd dat Joorabchian de transfers zou gebruiken om zijn naam binnen West Ham te vestigen. Vorig jaar waagde hij immers ook al een poging om de touwtjes bij the Hammers in handen te krijgen. Destijds mislukte dat, maar ditmaal lijkt hij een goede kans te hebben om in zijn opzet te slagen. Wanneer de Iraniër zal bod uit zal brengen, wil hij nog niet zeggen.

Vorige week liet Joorabchian al weten dat hij veel toekomst ziet in West Ham. "Ik geloof dat West Ham in de nabije toekomst groter kan worden dan Chelsea", zei hij in News of the World. "Binnen zeven jaar kan de club vermoedelijk concurreren met Manchester United. Met manager Alan Pardew kan West Ham naar een hoger niveau groeien. De club kan zich plaatsen voor de Champions League en zelfs meedoen in de strijd om de Engelse titel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen